SLOBODNO VREME ZA SVE ŠTO VOLITE UZ YETTEL APLIKACIJU
Foto: Shutterstock

SLOBODNO VREME ZA SVE ŠTO VOLITE UZ YETTEL APLIKACIJU

Biznis -

Konačno, došlo je vreme letnjih odmora! Ipak, pre nego što se smestimo na plaži, uvek smo u gužvi da završimo gomilu obaveza. Često, to je prava gnjavaža.

Na sreću, sa razvojem digitalne tehnologije imamo sve više mogućnosti da obaveze završavamo u hodu, a da nam više vremena ostaje za uživanje. Jednostavno, danas možete da sa jednog mesta, uz samo par klikova na svom telefonu, za kratko vreme obavite aktivnosti koje traže mnogo više vremena. Zamislite da na svom mobilnom uređaju imate aplikaciju koja vam omogućava da obavljate više stvari istovremeno, od plaćanja računa i parking mesta, do kupovine avionskih karata i garderobe po sniženim cenama.

Yettel
foto: Shutterstock

Sve to možete obaviti u Yettel aplikaciji. Pokrenuta pre više od deset godina, u međuvremenu je razvijena i napravljena u skladu sa onim šta korisnicima treba i sa razvojem tehnologije. Danas možete jednostavno da koristite nove tehnologije i, ujedno, uštedite vreme i novac.

Kako digitalizacija znači i racionalno korišćenje vremena, na Yettel aplikaciji korisnik može sam da uradi gotovo sve što i u bilo kojoj Yettel prodavnici uz samostalno upravljanje većinom usluga. Dodatno, nudi i mnogo više od ovoga.

Tako, na primer, pored opcije za plaćanje računa, uvida u listing i upravljanja brojevima, sada na jednom mestu možete imati uvid u sve potpisane ugovore, plaćati parking u svim gradovima širom Srbije i kupiti karte za gradski prevoz u Beogradu. Kada putujete, roming dodatak možete sami preuzeti iz aplikacije.

Pored svega ovoga, aplikacija nudi i druge mogućnosti. Kako bi boravak u prirodi bio što bezbedniji, u saradnji sa Gorskom službom spasavanja, mapirane su i obeležene šetačke i biciklističke staze širom Srbije. A za one koji vole kupovinu, tu je i Yettel Shopping, platforma za popuste s najboljim ponudama kod više desetina različitih partnera. Sve što treba da uradite jeste da, pre bilo koje kupovine, proverite da li možda imate popust na Yettel Shopping-u i na taj način uštedite pri kupovini tehničke robe, različitih usluga, putovanja, avio-karata ili proizvoda iz maloprodajnih lanaca.

Yettel
foto: Shutterstock

Sve ovo, kao i mnogo toga drugog, čini da aplikaciju trenutno koristi više od 1.4 miliona korisnika mesečno.

Uz jedno ovakvo tehnološko dostignuće, konačno možemo da se opustimo i posvetimo stvarima do kojih nam je zaista stalo. Spakujte svoje stvari i pravac na zaslužen odmor, a ako ste nešto ostavili nerešenim, bez brige, rešićete ga na prvom stajalištu za odmor sa jedan, dva, tri klika i – bon voyage!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track