MTEL AUSTRIJA OTVORIO MODERNU POSLOVNICU U CENTRU BEČA
Foto: MTEL Austrija

MTEL AUSTRIJA OTVORIO MODERNU POSLOVNICU U CENTRU BEČA

Biznis -

Kompanija MTEL Austrija, članica Telekom Srbija grupe, otvorila je svoju najmoderniju poslovnicu u pešačkoj zoni u samom centru Beča. Povodom svečanog početka rada sve korisnike očekuju sjajne kampanje i pogodnosti.

MTEL poslovnica u Mariahilfer Straße 91 pruža korisnicima mogućnost da lično iskuse i isprobaju sve MTEL-ove usluge, kao i mobilne uređaje koji se nalaze u ponudi, i pre nego što obave kupovinu. Smeštena na najvećem šoping bulevaru Beča, poslovnica se ističe ne samo impresivnom ponudom, već i savremenim ambijentom i enterijerom i profesionalnim prodajnim osobljem.

MTEL Austrija
foto: MTEL Austrija

Povodom svečanog početka rada poslovnice prvih 1.000 novih korisnika koji zaključe ugovor do 23. decembra biće nagrađeni ekskluzivnim vaučerom od 25 evra za željenu kupovinu, a za sve dugogodišnje korisnike pripremljene su posebne pogodnosti kao znak velike zahvalnosti.

Takođe, za sve svoje korisnike u Austriji, MTEL je pripremio i senzacionalni praznični popust od 41 % na sve mobilne tarife i na potpuno novi STARNET Internet & TV paket.

MTEL Austrija
foto: MTEL Austrija

„Cilj nam je da budemo što dostupniji korisnicima, kako digitalno, tako i širenjem mreže poslovnica. Pre desetak dana otvorili smo poslovnicu u Nemačkoj, u Minhengladbahu, pod brendom MTEL Germany, a taj trend širenja i otvaranja novih poslovnica nastaviće se i u narednoj godini kako u Austriji, tako i u Nemačkoj i Švajcarskoj“, istakli su iz MTEL Austrija ovim povodom.

Telekom Srbija grupa strateški je posvećena pružanju najsavremenijih telekomunikacionih usluga u dijaspori, gde već ima više od 210.000 korisnika, od čega je najveći broj upravo u Austriji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track