EVO REŠENJA ZA PROBLEM SKLADIŠTENJA ROBE: Najpovoljniji magacinski prostor već od 29e po m2
Foto: Promo

EVO REŠENJA ZA PROBLEM SKLADIŠTENJA ROBE: Najpovoljniji magacinski prostor već od 29e po m2

Biznis -

Hroničan nedostatak magacinskog prostora u našoj zemlji muči najveći broj privrednih društava koji imaju potrebu za skladištenjem svoje robe. Iako je tradicionalna gradnja u Srbiji još uvek najzastupljenija sve više preduzetnika okreće se novom, bržem, efikasnijem i pouzdanom rešenju. U industriji su sve popularniji instant magacini, skladišta i drugi montažni objekti.

Peprom
foto: Promo

Zidane i montažne hale koriste se kao magacin za proizvodnju, sportski objekat, za obavljanje raznih poslova i skladišni prostor. U više od 25 zemalja sveta montažni magacini našli su raznovrsnu primenu u industriji, sportu i poljoprivredi. Više od 50 posto investitora u Zapadnoj Evropi preorijentisali su se na jeftin vid gradnje montažnih hala za razne namene.

Montažni skladišni prostori su obično puno jeftiniji od trajnih skladišta i ne zahtevaju visoke troškove održavanja. Rentiranje magacina sada može biti prošlost jer je cena kupovine skladišnih šatora daleko povoljnija od cene zakupa skladišta čak i kada se radi o kratkoročnim zakupima. Vrlo su fleksibilni i pogodni za postavljanje na različitim lokacijama a istovremeno su mobilni i laki za premeštanje sa jednog na drugo mesto. U poređenju sa trajnim skladištima koja se grade nekoliko meseci ili čak godina, skladišni šatori se mogu postaviti u roku od jednog dana čime se štedi vreme i novac.

Montažne konstrukcije skladišnih šatora dolaze u različitim veličinama, oblicima i stilovima tako da se mogu prilagoditi različitim potrebama skladištenja. Takođe se mogu opremiti policama, što ih čini pogodnim za različite vrste roba i opreme. Napravljeni su od materijala koji se mogu reciklirati a ujedno ne zahtevaju nikakave građevinske radove tako da je uticaj na prirodu minimalan.

Montažne hale i industrijski šatori pružaju širok spektar komercijalnih skladišta za razne namene, uključujući skladištenje opreme, izgradnju i primene u trgovini.

Peprom
foto: Promo

Montažne hale se odlikuju izuzetno pristupačnom cenom, lako montirajućom metalnom konstrukcijom, UV stabilnim i dugotrajnim PVC ceradama. Pružaju odlično trenutno rešenje za pokrivanje robe, mehanizacije, vozila i raznih mašina. Hale poseduje efikasnu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova.

Sve montažne hale radi veće funkcionalnosti i bolje upotrebe se isporučuju sa dvoja vrata na prednjoj i zadnjoj strani.

Ako smatrate da bi vam ovakvi magacini bili značajni za dalje poslovanje posetite sajt profesionalaca gde ćete pronaći sve neophodne informacije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja